понедельник, 27 марта 2017 г.

Шановні студенти групи 4-АД!
Прокоментуйте, будь ласка, матеріал.
Су - Джок.
 ЗА та ПРОТИ.

4 комментария:

  1. Я ЗА су-джок терапію. Тому що ,находячи ці болючі точки на стопі або кисті рук, можна допомогти органу впоратися із захворюванням, за допомогою масажу або натисканням.

    ОтветитьУдалить
  2. Я "За" су-джок терапію. На мою думку, вона корисна та ефективна тим, що діти самі собі можуть робити масаж за допомогою кульок та кілець, без допомоги (але з контролем) дорослих, та таким чином оздоровлюватися та розвивати дрібну моторику рук.

    ОтветитьУдалить
  3. Я "ЗА" су-джок терапію.Мені подабається вона тим ,що за допомогою різних методів (натискання,головковколювання,масажу...)цієї терапії ,можна вилікувати різні хвороби,відновити свій організм та попередити виникненню хвороб,без лікарських засобів.Також перевагою є те ,що ця терапія легка ,безболісна та зручна у використанні. А за допомогою різних кілець ,кульок і т.д дітям дуже цікаво займатись "самолікуванням".

    ОтветитьУдалить
  4. Я за Су - Джок терапію,її використовують з метою загального зміцнення організму, в корекційно - логопедичної роботи в якості масажу , для поліпшується психоемоційного стану дітей, для формування почуття ритму, при тактильної стимуляція в певному ритмі і розвитку дрібної моторики пальців рук.
    Масаж спеціальним кулькою. Оскільки на долоні знаходиться безліч біологічно активних точок, ефективним способом їх стимуляції є масаж спеціальним кулькою. Прокочуючи кульку між долоньками, дитина масажує м'язи рук. В кожній кульці є «чарівне» еластичне кільце, яке допомагає стимулювати роботу внутрішніх органів. Кільце потрібно надіти на палець і провести масаж до появи відчуття тепла. Цю процедуру необхідно повторювати кілька разів у день.
    Дуже корисний і ефективний масаж пальців і нігтьових пластин кистей. Ці ділянки відповідають головного мозку. Крім того на них проектується все тіло людини у вигляді міні-систем відповідності. Тому кінчики пальців необхідно масажувати до стійкого відчуття тепла, протягом 1 хвилини. Це надає оздоровчий вплив на весь організм. Особливо важливо впливати на великий палець, що відповідає за роботу головного мозку людини.

    ОтветитьУдалить